Toneelvereniging "De Plankenisten"

 
 

IkToon - Maand van de Kunsten

Ieder jaar nemen wij deel aan de promotie van de Kunsten. Voorheen bekend als WAK, tegenwoordig onder IkToon. De gehele maand juni staat in het teken van allerlei soorten vormen van kunst, waaronder ook Theater in verschillende vormen.

Onze vereniging geeft aan deze promotie vorm door het organiseren van een Open Repetitie. Tijdens deze repetitie kunt u kennismaken met amateurtheater in het algemeen, maar ook onze spelers, de regisseuse, souffleuse en onze vereniging De Plankenisten in het bijzonder.

De Open Repetitie vindt dit jaar plaats op donderdag 14 juni 2019, en wij zijn dan te vinden in 't Rietland van Stichting Maatvast in Badhoevedorp.

Iedereen is welkom en uiteraard staat er voor u een kop thee, koffie of een ander drankje klaar. Wij vragen u om om 20:00 aanwezig te zijn in 't Rietland aan de Christiaan Huygensstraat 21 te Badhoevedorp. Aanmelden hoeft niet, maar is wel praktisch. Zo kunnen wij rekening houden met het aantal bezoekers.

Voor meer informatie over IkToon en Maand van de Kunsten in de Haarlemmermeer kunt u ook naar de site van Pier K of de Facebookpagina van IkToon Haarlemmermeer.