Toneelvereniging "De Plankenisten"

 
 

Seizoen 2017

Dit jaar hebben wij versterking van maar liefst 3 mannen!

Op de speelvloer zult u kennis maken met René Beunk. Oorspronkelijk afkomstig uit het oosten van ons land, reisde hij de liefde achterna en woont nu in Hoofddorp. Tijdens zijn werk kwam hij in aanraking met toneelspelen en dat is een tijd een passieve liefhebberij gebleven. Wij hopen dat hij er veel plezier in heeft om dat bij ons weer leven in te blazen.

Achter de schermen heten wij Hans van der Werf en Ron Hilterman welkom. Zij zullen het decorteam komen versterken en ook daar zijn wij heel blij mee. Wij wensen de drie heren veel plezier bij onze vereniging en danken hen bij voorbaat aan hun bijdrage aan " 't Is 'Bingo' op de Camping", een komisch blijspel met een verrassend decor!!!

Korte inhoud:

Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij is geen liefhebber van kamperen, eigenlijk sowieso niet van vakantie, en dat wordt al snel duidelijk. Hij moppert dan ook op alles en iedereen. Als hij geconfronteerd wordt met buren waar hij liever niets mee te maken heeft, is het voor Jos bekeken en gaat hij liever naar huis. Zijn vrouw Ina kan er voor zorgen dat hij de vakantie een kans geeft, maar of dat nu de juiste beslissing was...?!

Zo komt er tijdens de vakantie plots visite bij Jos en Ina, want Janneke en Wilfried komen even "gezellig" langs. Maar ook de buren krijgen die dag ineens bezoek. Alle relaties komen onder flinke spanning te staan wanneer de deur niet, maar de fles wél open gaat...

Cast:

Jos Bergervoet                - Marco van der Pas

Ina Bergervoet                - Marja Visser

Janneke Gotink               - Petra Jansen

Wilfried Gotink               - René Beunk

Hetty Kleinsma               - Marianne Smoorenburg

Gemma van Almen        - Chantal van Goethem

Cor Bruil                           - Eric Sekrève

Dienke Bruil                     - Annemarie Breedveld

Crew:

Regie en decor-ontwerp - Marjolein van der Veldt

Uitvoering decor             - De Plankenisten

Decorteam                        - Henk Eikelenboom, Kees Streefkerk, Piet Labes, Hugo van der Geest, Ruud Huijsmans, Jan Fransen, Arie Onkenhout, Cees                                                        Vermeeren, Hans van der Werf, Ron Hilterman

Techniek                            - Patrick Logger

Souffleur                           - Irma Dekker

Kap en grime                    - Linda Ketel, Marije Camfferman

Rekwisieten                     - Yutta Lammerts van Bueren, Petra Schmit, Regina Verlaan